Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

1 червня - День захисту дітей

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це день, коли ми згадуємо про права дітей і зобов’язання суспільства захищати їх від будь-яких форм насильства, зловживання та знущань. Зазвичай це свято радості та безтурботності, наповнене дитячим сміхом, яке завжди мало особливе значення для нас. Проте сьогоднішня ситуація в Україні робить його ще більш важливим – вже другий рік поспіль ми вимушені відзначати свято в умовах воєнного часу. Ми всі знаємо, що в Україні триває війна, і це надзвичайно складна ситуація для всієї країни. Однак найбільше страждають від цього конфлікту діти. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних, ті, хто був вимушений залишити свій дім, і ті, хто, на жаль, загинув.

У День захисту дітей ми повинні пам’ятати про тих, хто потерпає від війни, і зробити все можливе, щоб допомогти їм. Важливо забезпечити їм надію на майбутнє і можливість розвиватися попри всі складності, з якими вони стикаються. Саме над цим щоденно працюють наші воїни ЗСУ.

В цей день вчителі нашого ліцею організували для дітей екскурсію в природу  з розважальною пограмою та пікніком. Діти були дуже задоволенні,а це - саме головне. Дуже хочеться,щоб діти в усьому світі,щохвилини,щодня були радісними та щасливими.Адже дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Бажаємо усім діткам міцного здоров'я,добра та сімейного затишку. Нехай всі мрії і задуми завжди збуваються! Мирного неба усім!

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *