Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

Вересневі заходи ліцею

День Знань

Це свято є символом нового початку, можливості відкривати нові горизонти знань та вдосконалювати себе, а також нагадуванням про те, яким сильним може бути зв’язок між знаннями та долею країни.

Тож нехай це свято буде символом єдності та наполегливості, підтримки та співпраці й надихає нас усіх на великі звершення та досягнення. Нехай віра в себе та в майбутнє допомагає нам подолати всі труднощі й зберегти незламний дух, який допомагає Україні іти вперед навіть у найважчі часи. Знання є нашим найціннішим надбанням, а воля до навчання – незламною силою, що веде до перемоги.

 

 

  

 

Спорт - це життя!

   Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у нашому навчальному закладі проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений учителем фізичного виховання Богачуком Анатолієм Васильовичем та кл.керівниками, передбачили різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

   

ДЕНЬ МИРУ.  "Буде мир над Україною"

Традиційно 21 вересня  в Україні та усьому світі відзначають Міжнародний  день миру. "Мир"- таке коротке, але надзвичайно змістовне  слово, звучить по-різному на різних земних континенатах, але скрізь несе  прості одвічні цінності. 
Сьогодні мир в Україні не є абстрактим поняттям  - це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває запекла боротьба. Найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого людського життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
У цей святковий день в ліцеї пройшла низка заходів:танцювальний флешмоб "Буде мир над Україною", загальношкільна тематична лінійка "Ми за мир",виготовлення паперових голубів як символи миру та інші.

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *