Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

День Гідності та Свободи

 
Щорічно, вже десятий рік поспіль, 21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи.
День гідності і свободи – це, перш за все, наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє.
Цей день – певне нагадування про волелюбність і мужність нашого народу, його прагнення до демократії, вшанування національних інтересів держави і права людини.
День гідності ті свободи досить міцно укоренився, бо його відзначення – це не була ініціатива згори. Цей день виник на запит суспільства. І саме в цей день люди вважають за честь і обов’язок вшанувати пам’ять учасників Майдану, загиблих на Майдані Героїв Небесної сотні, воїнів які загинули в АТО та в повномаштабній війні з росією, захищаючи нашу державу
Тому учні та вчителі нашого ліцею відзначили цей важливий день.
В ДНЗ "Ромашка" та у всіх класах були проведені тематичні заходи,проведено загальношкільний захід "Вистояли на майдані - переможемо у війні!".
Учні 11 класу провели флешмоб «Моя гідність та свобода!», продемонструвавши свій патріотичний дух та бажання бути гідними громадянами України.
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за нашу державу та українців, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Слава Україні! Героям Слава!
 
 
 
 
 
 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *