Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

Заходи грудня - 2022 року

Волонтери - люди доброї волі!

5 грудня -  Міжнародний День Волонтера. Волонтерська діяльність як прояв милосердя та доброчинності буде існувати доти,доки ісує потреба людей у тій чи іншій допомозі.Зроби крок назустріч - стань волонтером! Під таким девізом у нашій школі проходив тиждень  доброчинності. Учні та вчителі ліцею приймали активну участь в різних акціях на підтримку ЗСУ: "Подаруй тепло захиснику",благодійна акція по збору коштів для ЗСУ "Підтримуємо ЗСУ", "Різдвяна листівка для Захисників". В ході акцій було зібано:60 пар шкарпеток,чай ,кава,засоби гігієни та продукти харчування, а також 7500  грн. Все було передано у "Волонтерський рух Оратівщини"для наших Захисників. Разом до Перемоги!

 

 

 

 

 

Збройні Сили України – наша гордість!

 6 грудня, з нагоди відзначення Дня Збройних сил України в нашому закладі  були проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

В рамках відзначення Дня Збройних сил України    було проведено наступні заходи: виставки малюнків: «Зі святом, захисники!»,тематичні години спілкування, виховні години: « Є така професія – Батьківщину захищати», «Збройні сили України», «Історія створення Збройних Сил України», «Минуле і сьогодення української      армії»,  виготовлення поробок  «Оберіг для військового».

 

 

Ми  вклоняємось низько кожному герою,
Ви не просто воїни,  ви — наша броня!!!
Увесь час під кулями, рветеся до бою...
Вами так пишається вся наша Земля!

Як гордо майорить вкраїнський стяг
Над Києвом справіку і донині,
Звитяга ваша житиме в віках!
Ми переможем! Слава Україні!

 

7 грудня – Всесвітній День української хустки

У цей день в Україні традиційно проходять конкурси та флешмоби під гаслом «Зроби фото з хусткою». Це свято не оминуло й учнів нашого ліцею. Започатковане свято з метою об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже з давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка.

 

   

Тож відроджуймо, поважаймо, пропагуймо наші українські традиції — це генетичні скарби нашого народу.

Новорічні свята в ліцеї

Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають цього свята.       

30 грудня, зимова казка завітала і до учнів нашого ліцею. Учні 1-6 класів ретельно готувалися до свята та подарували собі та всім глядачам чудовий новорічний настрій. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Учні 7-11 класів стали учасниками новорічної розважальної програми  показали не лише незрівнянне почуття гумору, але й командну зібраність і рішучість, проявили свою спритність, уважність, драйвовість.  

 

  

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *