Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
19 Квітня 2024 р

«З родини починається життя людини»

15 травня – Міжнародний день сім’ї

Сім’я – найдорожчий скарб для кожної людини, джерело натхнення, гармонія стосунків між близькими, душевний спокій. Саме у родині ми завжди зможемо знайти захист, підтримку і порозуміння, відчуваємо себе важливими та потрібними.

У 1993 році Генеральна асамблея ООН прийняла постанову, що починаючи з 1994 р. 15 травня щорічно буде відзначатися Міжнародний день сімей.

Зроблено це з метою поглиблення розуміння питань сім'ї та підвищення інституціональних можливостей країн вирішувати серйозні проблеми, пов'язані з сім'єю, на основі комплексної політики.

ООН розглядає сім'ю як базовий елемент суспільства, тому, вважають в організації, коли зневажаються основні права однієї сім'ї, під загрозою знаходиться все людство.

Сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Тому союз сім'ї і держави - необхідна застава процвітання і добробуту його громадян. Благополуччя сім'ї завжди залишатиметься мірилом розвитку і прогресу країни.

  Велика вдячність сім’ям, де діти зростають в добрі і радості,дарують їм своє тепло, любов та сімейний затишок.  Нехай  у ваших  домівках  назавжди оселиться щастя, добробут та родинне благополуччя. Нехай це свято  стане для кожної української родини продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнення.  Золоті слова 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *