Фронтівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

14 жовтня - День Захисників та Захисниць України

 Слава незламним Захисникам України !

З 4 по 14 жовтня в нашому навчальному закладі проходили різні заходи та онлай-заходи з нагоди Дня Захисників України та Дня козацтва.

Класні керівники провели тематичні хвилинки інформації «14 жовтня – День Захисника України». (1-11 кл.),години спілкування «В єдності наша сила!», «Сила Нескорених!»(5-8 кл.),виховну годину « Нам Україна вище над усе!» (10 кл.).Учні та вчителі переглядали відеоролик«Час згадати нашу славу», презентацію «Тої слави козацької повік не забудем!», мультфільми про козаків . Також було організовано та проведено акції «Подаруй тепло Захисникам», «Листівка та малюнок для Захисників» та  благодійну акцію « Підтримай бойовий дух Захисників!(учні та вчителі закладу зібрали на потреби ЗСУ 5300грн). У бібліотеці створена  тематична поличка літератури «Слідами слави козаків!», а також класними керівниками та вчителями проведено Урок звитяги « Слава незламним Захисникам України !»

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і Перемоги!

Дякуємо вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Миру вам всім, любові і добра! Низький уклін вам до землі!

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *